Encamp posa en marxa una web per pagar rebuts comunals

L’eina permetrà consultar i gestionar durant tots els dies de l’any i a qualsevol hora les operacions pendents de taxes, impostos i preus públics de la corporació

La seu del comú d'Encamp.
La seu del comú d'Encamp.

El comú d’Encamp ha activat una nova plataforma que permetrà que els obligats tributaris de la parròquia puguin consultar els rebuts que tenen pendents corresponents a impostos, taxes o preus públics de la corporació. Es posa en relleu que el web està disponible a qualsevol moment del dia durant tots els dies de l’any. A banda, es podran fer pagaments.

La nova eina està ja disponible a la pàgina del mateix comú. A través seu és pot consultar en línia, tant per a particulars com per a empreses, tots els rebuts pendents. “Fem un pas més per facilitar als ciutadans la informació, sense haver de desplaçar-se físicament i guanyant amb eficiència”, ha destacat la cònsol major, Laura Mas.

D’aquesta forma, la corporació avança en la modernització de l’administració. “Sumem un altre petit pas per aconseguir una administració 100% digital”, ha comentat la mandatària.

Des del comú es posa en relleu que des de la implantació de la normativa SEPA, els rebuts amb domiciliació bancària no permeten detallar el contingut del pagament. Ara, amb aquesta eina s’evitarà la impressió en paper i la possibilitat de consulta en línia de forma permanent els que s’hagin emès des de l’any 2020 en endavant.

Comentaris

Trending