Encamp obre les inscripcions a les activitats de Carnaval per a infants i joves

La programació d’aquest any compta amb el descobriment de tradicions, com el Ball de l’Ossa, la creació de disfresses pròpies a partir de roba quotidiana, una sortida al Zero Latency i una festa de patinatge al Palau de Gel

Comentaris

Cartell d'activitats de Carnaval d'Encamp i el Pas de la casa
Cartell d'activitats de Carnaval d'Encamp i el Pas de la casa Comú d'Encamp

El comú obre a partir del proper dilluns, 6 de febrer, les inscripcions per a les activitats de l'Àrea de Jovent, de l'Espai Jove i del Llaç d'Animació d'Encamp i del Pas de la Casa, que tindran lloc durant les vacances escolars de Carnaval, del 21 al 24 de febrer. El procés començarà a les 10:00 h i tant la inscripció com el pagament es podran fer a través del web. La programació d’aquest any compta amb el descobriment de tradicions, com el Ball de l’Ossa, la creació de disfresses pròpies a partir de roba quotidiana, una sortida al Zero Latency i una festa de patinatge al Palau de Gel.

Les activitats proposades varien en funció dels grups d’edat. Pel que fa als joves de 12 a 17 anys, el 23 de febrer es farà una sortida al Zero Latency Andorra i una festa de patinatge i disfresses amb joves d’altres parròquies al Palau de Gel. La festa tindrà lloc de les 21:00 h a les 22:30 h. Durant la resta de vacances escolars hi haurà diferents tornejos i activitats als centres dels Espais Joves de la parròquia de les 16:00 h a les 20:00 h.

Des de l’Àrea de Jovent, els infants de 6 a 11 anys gaudiran de diferents activitats on es descobriran les tradicions més arrelades del Carnaval de la parròquia, donant especial èmfasi al Ball de l’Ossa, declarat recentment Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO. En el cas dels més petits, de 3 a 5 anys, des del Llaç d’Animació es treballarà amb una caixa màgica que proporcionarà diferents estris i peces de roba quotidians perquè els menuts aprenguin a convertir aquests materials en disfresses originals.

Tant les activitats de l’Àrea de Jovent com del Llaç d’Animació es desenvoluparan del 20 al 24 de febrer al Pas de la Casa, de les 9:00 h a les 20:00 h, i del 21 al 24 de febrer a Encamp, de les 8:00 h a les 20:00 h. Les inscripcions individuals tenen un cost de 77,80€ (88,90€ en el cas del Pas de la Casa) i disposen d’un 10% de descompte amb el carnet piolet i per als usuaris/àries dels serveis de l’Àrea o del Llaç, així com un 20% de descompte en la inscripció del segon germà/ana.

Comentaris

Trending