Encamp inicia les obres al carrer de la Ventiga

Les tasques se centraran en la modernització de la xarxa d’aigua, la separativa de pluvials i la pavimentació de la zona, que acabaran a finals de juny

Senyalització de les obres al carrer de la Ventiga d'Encamp.
Senyalització de les obres al carrer de la Ventiga d'Encamp.

El comú d’Encamp ha iniciat les obres per a la reposició i modernització de les instal·lacions dels serveis de subministrament d’aigua potable i aigües residuals, així com els treballs per a la separativa de pluvials i la reforma de les voravies al carrer de la Ventiga. S’espera que les tasques, que han començat aquesta setmana, s’estenguin fins a finals de juny.

Durant els treballs es garanteix l’accés als domicilis, tot i que es produiran talls intermitents en la circulació. També hi haurà talls en el subministrament de l’aigua potable, que seran comunicats per cartells informatius. El conseller de manteniment i infraestructures, Xavier Fernànfez, ha explicat que “amb aquesta inversió, el comú haurà assolit l’objectiu marcat en el conveni actual de col·laboració en matèria de l’aigua.

A més, també s’haurà aconseguit portar endavant pràcticament “la totalitat de les actuacions previstes per a la separativa d’aigües pluvials”. Actualment, només quedarà pendent una actuació a Encamp, que no és possible realitzar fins que es desenvolupi el pla parcial d’aquell sector i les actuacions que sorgeixin de les revisions periòdiques de la xarxa.

D’acord amb l’objectiu de minimitzar al màxim l'afectació als veïns en les intervencions en la via pública, aprofitant aquests treballs, FEDA i Andorra Telecom, en col·laboració amb el comú, han planificat la reposició dels serveis distribució de la xarxa elèctrica i de telecomunicacions. D’aquesta manera, les dues parapúbliques assumiran el cost corresponent als seus treballs, però concentrant l'actuació en el mateix moment en el temps per reduir les afectacions als veïns i optimitzar els costos d'execució.

Al finalitzar els treballs es remodelaran les voravies i es pavimentarà el carrer. Els treballs s'han adjudicat a l'empresa guanyadora del concurs, SIMCO SAU, per un import de 165.682,86 euros.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending