L’Encamp de Gresca inaugura la Festa del Poble

El ball popular que va estrenar l’Esbart Sant Romà s’ha convertit en una icona tradicional a la parròquia

Un moment del ball Encamp de Gresca.
Un moment del ball Encamp de Gresca.

L’Encamp de Gresca ha inaugurat oficialment la Festa del Poble del 2022, tot i que les activitats van començar aquest divendres. El ball popular el va estrenar l’Esbart Sant Romà fa uns anys i s’ha convertit en la icona tradicional d’aquesta festivitat. Aquest dissabte ha lluït a la plaça dels Arínsols després de dos anys marcats per les mesures sanitàries.

Un primer torn amb el cos de ballarins de l’Esbart, precedits pels més petits dansaires que han ballat el passeig de gitanes, ha donat peu a les autoritats. El tercer torn de l’Encamp de Gresca ha estat l’obert a tothom que estava present a la plaça i ha volgut participar del moment “de tradició” del cap de setmana.

La cònsol major, Laura Mas, que ha obert el ball d’autoritats, ha agraït a tothom,  des de la comissió de festes, a les entitats col·laboradores i a tots els veïns i veïnes l’organització i la participació de la festa i ha manifestat que “tothom agraeix que es pugui tornar a gaudir de les festes populars i de germanor”

La Festa del Poble va començar ahir divendres amb el també recuperat sopar de gala al carrer Major, el sopars de solters i solteres, i concerts de música a l’entorn de Sant Miquel. Des d’ahir a la tarda també està en marxa el torneig de pàdel que durant tot el cap de setmana es disputarà a la zona esportiva de Prada de Moles.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending