Encamp celebra aquest cap de setmana l’última edició de ‘Mercats a la Plaça’ de l’estiu

Des de divendres a la tarda i fins diumenge les parades estaran situades a la Plaça Sant Miquel i els seus voltants, amb música i sortejos d’experiències turístiques i vals de compra pels establiments de la parròquia

Cartell del Mercat d'Estiu
Cartell del Mercat d'Estiu COMÚ D'ENCAMP

Encamp celebra aquest cap de setmana l’última edició de ‘Mercats a la Plaça’ de l’estiu. Des del divendres i fins al diumenge, parades d’artesania, comerços i locals animaran el centre de la vila conjuntament amb música, sortejos d’experiències turístiques i vals de compra vàlids pels establiments de la parròquia. Des del comú ja estan treballant per dissenyar la programació dels mercats que se celebraran els propers mesos.

Artesania i comerços locals muntaran parades a l’aire lliure, des de les 17:00 de la tarda de divendres fins a les 20 del vespre, i dissabte i diumenge de les 9:00 del matí a les 20:00 hores. A més a més, dissabte a les 12:30 del migdia hi haurà l’actuació del grup de versions ‘Iarake’ i diumenge, a la mateixa hora, tocarà el grup ‘Old School Andorra’. Les dues actuacions seran a la Plaça Sant Miquel.

D’altra banda, la iniciativa inclourà un sorteig cada hora d’activitats a realitzar a la parròquia d’Encamp, com per exemple entrades d’un dia al centre esportiu o visites guiades a casa Cristo, entre altres, i vals de compra de 100 euros si en el moment del sorteig la persona guanyadora està present en el mercat.

Tot plegat, mercat, música i sortejos, s’emmarquen en les accions i mesures incloses en el pla de xoc que preveu dinamitzar la parròquia a través d’activitats complementàries a l’oferta turística, cultural i esportiva,  que puguin suposar un impuls per al sector comercial, hoteler i de la restauració i que segueixin el compliment de les mesures de seguretat sanitària. Dels quatre mercats celebrats, dos hauran tingut lloc a Encamp i dos al Pas de la Casa. El d’aquest cap de setmana, serà d’inspiració estiuenca.

Etiquetes

Comentaris

Trending