Encamp amplia els passis per al cicle de musicals infantils en 2021

Per cadascuna de les actuacions haurà una cita al matí i una a la tarda, per donar més oportunitats a la gent de poder assistir i gaudir dels espectacles

La cónsol major d'Encamp, Laura Mas, i el conseller de Cultura, David Cruz amb el cartell dels musicals infantils 2021
La cónsol major d'Encamp, Laura Mas, i el conseller de Cultura, David Cruz amb el cartell dels musicals infantils 2021 Comú d'Encamp

El cicle de musicals infantils en 2021 s’enceta amb el doble de passis que en cites anteriors. El comú d’Encamp ha organitzat vuit sessions de teatre i música de quatre espectacles diferents, realitzant un passe al matí i un a la tarda. D’aquesta manera, es busca que més gent pugui assistir a veure cada un dels espectacles, ja que, degut a les mesures de seguretat sanitària, l’aforament estarà limitat actualment.

La Cenicienta, Coco i Aladdin seran les obres ambientades en Disney que s’interpretaran al cicle de musicals infantils. A més, el comú d’Encamp ha recuperat el reconegut grup entre els menuts, Pot Petit, que no va poder fer la seva actuació l’any anterior. Com a novetat, la formació tindrà un intèrpret de llenguatge de signes. La cònsol major, Laura Mas, ha indicat que, des del departament d’Afers Socials i Cultura, i des del mateix comú, estan molt sensibilitzats amb la inclusió. També ha indicat que, possiblement, es reservaran entrades perquè aquestes persones tinguin el seu lloc a l’espectacle.

Totes les actuacions seran en format teatral – musical, i es realitzaran a la sala de festes del poliesportiu d’Encamp. Actualment, les mesures sanitàries indiquen que l’aforament és de 120 persones a cada funció, però aquest nombre pot variar. David Cruz, conseller de Cultura, ha indicat que, per poder adaptar l’espai a les necessitats de cada moment, les entrades es posaran a la venda amb 20 dies d’antelació. Les dades per a cada funció seran: 24 d’abril la Cenicienta, el 5 de juny el Pot Petit, el 2 d’octubre Coco i el 20 de novembre Aladdin.

Etiquetes

Comentaris

Trending