L’empresa que fa els treballs d’asfaltatge a Fiter i Rossell intentarà accelerar la pavimentació

Aquesta propera matinada les obres s’allargaran fins a les 3 malgrat que inicialment estava previst que duressin fins a les 6 com ha passat aproximadament aquesta nit passada

Treballs a Fiter i Rossell la matinada passada.
Treballs a Fiter i Rossell la matinada passada.

L’empresa que fa els treballs de fresat i asfaltatge a l’avinguda Fiter i Rossell, a la zona del pont dels Escalls, preveu que l’actuació es mantingui les dues properes matinades. Les obres de pavimentació, incloses en la construcció de la xarxa de calor de FEDA, es fan per compte del departament de Mobilitat. I inicialment s’havien d’allargar cada nit, com el cas de la passada, fins a les 6 del matí. Es preveu que aquest horari es pugui escurçar les dues properes jornades.

Fonts governamentals han assegurat que els treballs que realitza l’empresa Pavand, que comencen pels volts de les 10 de la nit i que van ser avisats a través de les xarxes socials, disposen de tots els permisos de Mobilitat i d’Interior, que és qui ha d’informar quan cal fer uns treballs nocturns. Els treballs “s’han de fer de nit perquè, en cas contrari, i degut al seu un punt de forta afluència de trànsit, es crearien molts col·lapses”. Per tant, “no hi ha cap altra opció”.

Els treballs que es feien anit.

Relacionat

Veïns de Fiter i Rossell es queixen pel soroll d’unes obres nocturnes a l’avinguda

Tant Mobilitat com l’empresa que executa els treballs “són conscients de la molèstia que originen” i per aquest motiu, les obres es miren de fer “el més ràpid possible”. Veient les queixes hagudes per la primera de les nits en què s’han fet els treballs, aquesta propera matinada els treballs ja no s’allargaran tant. Es miraran d’aturar entre les 2 i les 3 de la matinada. I la nit següent, la de dimecres a dijous, es compta acabar com a molt tard a les 2 de la matinada.

Comentaris (6)

Trending