L’empresa desestimada per als parquímetres de Sant Julià reclama la retirada dels equips

Maviparq demana al comú que havent esdevingut ferma la sentència que considera nul·la l’adjudicació feta al seu dia es tornin a valorar les ofertes presentades al seu dia sense necessitat d’instar un nou concurs

Primer pla d'un dels parquímetres dels quals se'n demana el desmuntatge.
Primer pla d'un dels parquímetres dels quals se'n demana el desmuntatge. Toni Solanelles

L’empresa que al seu dia el comú de Sant Julià va descartar en el concurs per a la instal·lació, muntatge i manteniment de parquímetres intel·ligents a la parròquia ha reclamat a la corporació que havent esdevingut ferma la sentència de la Batllia que anul·la la concessió feta es procedeixi a retirar tots els aparells actualment en funcionament que es van col·locar en virtut d’una “adjudicació il·legal”.

La petició, segons que ha pogut saber l’Altaveu, l’han fet responsables de Maviparq, l’empresa en qüestió, en el marc d’un escrit tramès al comú lauredià en el qual reclama que es compleixi la sentència de la Batllia fil per randa i es faci marxa enrere en el procés d’adjudicació fins al moment de valorar les ofertes dels candidats. Tecnologia Capital, l'empresa inicialment adjudicatària, ha de ser desestimada per no complir el plec de bases segons que afirma la sentència ferma atès que no ha estat recorreguda.

Un dels parquímetres en la zona blava, aquest cas a la carretera d'Aixovall.

Relacionat

Sant Julià tornarà a convocar el concurs per la concessió dels parquímetres

Maviparq recorda que no es pot declarar desert el concurs així per així i, menys encara, convocar-ne un de nou. Explica la missiva enviada fa uns dies al comú de Sant Julià que la Batllia estima que els requisits de la segona de les empreses participants en el concurs, la que finalment es va descartar, no van ser pas valorats. Per tal, caldria fer-ho ara i comprovar que compleixen les condicions exigides en el plec de condicions.

En la mateixa carta, l’empresa en qüestió dóna per fet que respecta i compleix totes les exigències atès que disposava en el moment que es va convocar el concurs i disposa ara de l’autorització per “subministrar, instal·lar, posar en funcionament i realitzar el manteniment dels parquímetres”, que era l’objecte essencial del concurs i, alhora, que Maviparq també disposa del control de l’APP associada als parquímetres, encara que inicialment va ser creada per una empresa tercera.

Comentaris (2)

Trending