Denuncien el mal estat del parc infantil a l’avinguda Sant Jaume

Els veïns alerten que els desperfectes de l’espai poden posar en risc la seguretat dels infants que l’utilitzen, entre ells els nens de les activitats d’estiu del comú

Un dels gronxadors de l'espai, totalment inutilitzat.
Un dels gronxadors de l'espai, totalment inutilitzat.

Els veïns de l’avinguda Sant Jaume d’Engordany, a Escaldes, denuncien l’estat de deixadesa en què es troba el parc infantil de la zona. Els usuaris de l’espai lamenten els desperfectes que tenen algunes de les instal·lacions i alerten que poden suposar un risc per als nens. Entre ells, adverteixen, els que participen en algunes de les activitats dels esports d’estiu, que hi pugen de forma habitual.

La denúncia s’ha fet arribar a Altaveu i també amb imatges de l’estat del parc. Es lamenta, a més, que no es tracta pas d’un problema actual sinó d’una situació que s’arrossega des de fa anys sense que s’hagi posat remei. Es queixen de bancs trencats, llambordes mal posades o brutícia, entre altres aspectes.

Els veïns lamenten que la situació suposa un risc per als infants. De fet, algun dels que s’han posat en contacte amb aquest mitjà asseguren que ja opten per anar a altres espais. Tot i això, avisen que la zona també és utilitzada pels participants en les activitats dels esports d’estiu de la parròquia.

Etiquetes

Comentaris

Trending