La decisió sobre Prada de Moles, a finals de juliol

Cònsols i consellers comunals s’han reunit aquest divendres amb els tècnics, que els han presentat els informes sobre l’oferta que va formalitzar l’FC Andorra

Vista aèria de l'actual Prada de Moles.
Vista aèria de l'actual Prada de Moles. COMU D'ENCAMP

El comú d’Encamp decidirà a final de mes quin és el resultat del concurs per a la concessió de Prada de Moles. Els consellers comunals, tant de la minoria com de la majoria s’han reunit aquest divendres per analitzar els informes que els tècnics de la corporació han elaborat sobre l’ofera presentada des de l’FC Andorra per a la reforma de la instal·lació i la seva conversió en un camp que pugui albergar partits d’elit. Al llarg de les pròximes setmanes s’acabarà d’estudiar tot plegat i es preveu votar la postura definitiva en el proper ple.

Al llarg dels últims mesos, els tècnics del comú han preparat els informes per valorar la idoneïtat de la proposta presentada que, estadi a banda, també inclou un edifici annex per poder celebrar diferents tipus d’esdeveniments. Ara, aquest treball s’ha presentat als consellers, tant d’En Comú pr Encamp com del Partit Socialdemòcrata i d’Agrupament Encampadà.

El concurs, cal recordar, preveu la concessió en règim d’ocupació privativa del terreny on estan ubicades les instal·lacions esportives de Prada de Moles per un període de fins a 60 anys. A canvi, qui guanyi la licitació -en aquest cas s’ha presentat només la proposta de l’FC Andorra- es compromet a una profunda reforma per construir un camp que pugui ser l’escenari de partits de fins a Primera Divisió.

Ara, després d’aquesta reunió es preveu que la mesa de contractació, formada pels dos cònsols, Laura Mas i Jean Michael Rascagenres, tres consellers representants de cada grup polític, l’interventor comunal, el secretari general i dos tècnics comunals analitzi el contingut de la proposta presentada. També podran realitzar les consultes necessàries durant les properes setmanes. L’objectiu és que al pròxim ple de la corporació, previst a finals de mes, es pugui votar si s’accepta l’oferta o el concurs es declara desert.

Comentaris (2)

Trending