Creix l’enuig pel mal funcionament dels parquímetres a Canillo i la ‘persecució’ sancionadora

Els equips almenys de Soldeu no funcionaven divendres però l’empresa contractada pel comú per fer el control de la zona blava no va deixar de constatar suposades infraccions

Un operari comprovant el funcionament d'un parquímetre de Soldeu.
Un operari comprovant el funcionament d'un parquímetre de Soldeu.

Per molt que el comú de Canillo asseguri per activa i per passiva que els parquímetres de la parròquia no pateixen cap disfunció, per passiva i per activa els veïns tenen clar que alguns dels dispositius fallen més que una escopeta de fira. Quan no estan plens de monedes resulta que no han estat mai equipats per poder pagar amb targeta de crèdit i quan no, tampoc no van sempre fins. És el cas d’alguns dels aparells a Soldeu, divendres.

I per acabar-ho d’adobar els vigilants encarregats del control de la zona blava no deixen de constatar infraccions, situació que està fent créixer la indignació ciutadana. Tot plegat és incomprensible per part dels afectats, que no tenen l’actitud del comú i les instruccions que es donen. Ciutadans que divendres van trobar al parabrisa el corresponent comprovant que havien estat ‘enxampats’ sense el tiquet posat s’enfilen per les parets.

Un parquímetre de Canillo, aquests darrers dies.

Relacionat

La manca de manteniment ‘invalida’ alguns dels parquímetres més cèntrics de Canillo

I és que, a més a més, quan van demanar explicacions als empleats de l’empresa de vigilància privada a la qual ha delegat el control la corporació, la resposta dels agents hauria estat que el comú els contracta per sancionar i, per tant, no podien fer altra cosa que està amatents i a qui no posava el tiquet i, per tant, fer la constatació de la infracció per tal que l’administració acabi finalment promovent la multa corresponent.

IMG 9290 (1)
Un dels justificants d'infracció al parabrisa d'un cotxe aquest divendres passat.

Que hi havia alguna disfunció clara de la maquinària, més enllà de constatar-ho personalment aquells que van voler expedir el tiquet i no van poder-ho fer, ho consideren clar atès que després de les queixes, operaris suposadament encarregats de mantenir els aparells haurien aparegut per mirar de reposar els parquímetres i que poguessin tornar a funcionar amb normalitat.

Però els veïns de Canillo tenen constatat que hi ha diversos aparells -a Soldeu o a davant del Palau de Gel, per posar dos exemples- que no funcionen de cap de les maneres. O, millor dit, que fallen molt més del que caldria sense que el comú adopti una solució escaient. Això sí, la voluntat de sancionar, segons els veïns, no decau ni quan és clar que els dispositius no rutllen com ho hauria de fer.

Etiquetes

Comentaris (27)

Trending