La manca de manteniment ‘invalida’ alguns dels parquímetres més cèntrics de Canillo

La situació fa mesos que dura i juntament amb el fet que els aparells no estan habilitats per pagar amb targeta de crèdit ha comportat que aquests dies d’alta afluència s’hagi deixat de recaptar

Un parquímetre de Canillo, aquests darrers dies.
Un parquímetre de Canillo, aquests darrers dies.

Alguns dels parquímetres més cèntrics de la parròquia de Canillo presenten deficiències que comporten que en moltes ocasions no funcionin com hauria. Aparells com els de l’aparcament del Som o el que queda just a l’altura del Palau de Gel sovint queden ‘invalidats’, suposadament, per una manca de manteniment.

Oficialment, segons algunes fonts, l’empresa que hauria d’assegurar el manteniment dels dispositius no aconsegueix posar remei a la problemàtica que afecta els parquímetres. En tot cas, la situació fa mesos que dura i tots els responsables del servei, per dir-ho d’aquesta manera, des del vessant tècnic al polític, n’estan al corrent. I més enllà de constatar el problema, no hi ha cap solució efectiva.

A més, als problemes aparentment de naturalesa elèctrica -caldria veure si els aparells són buidats quan toca o això pot ser també un element que en dificulti la utilització- cal afegir-hi el fet que els dispositius no estan habilitats per pagar amb targeta de crèdit, fet que complica el pagament en alguns casos. Certament, es pot abonar l’estacionament a través d’una APP, però no està pas tothom avesat a aquest sistema, menys encara els visitants.

En tot cas, i sempre segons fonts coneixedores dels dispositius, aquests darrers dies, d’alta afluència turística al Principat i més encara en parròquies com la canillenca, molts dels aparells del centre de Canillo i de Soldeu han quedat fora de joc perdent d’aquesta manera una notable recaptació, almenys hipotètica. “Aquesta deixadesa en algunes zones de la parròquia contrasta amb la severitat que s’aplica, per exemple, a Ransol”, han advertit les fonts.

Etiquetes

Comentaris (15)

Trending