Correos i la Poste de la Massana es traslladen a l’oficina de Turisme

El comú ha ofert aquest espai, molt més ampli i lluminós que el que ocupaven, amb l’objectiu d’oferir un millor servei i més proper als ciutadans

La nova oficina conjunta de Correos i La Poste a la Massana.
La nova oficina conjunta de Correos i La Poste a la Massana. COMÚ DE LA MASSANA

Els serveis de Correos i de la Poste de la Massana s´han traslladat a l'oficina de Turisme. El comú ha ofert aquest espai, molt més ampli i lluminós que el que ocupaven, amb l’objectiu d’oferir un millor servei i més proper als ciutadans.

 

La Poste oferia els seus serveis a l'avinguda de Sant Antoni, 41 i ara es podran continuar fent operacions postals i de tramesa i recepció de paquets. Pel que fa a Correos, la transformació de l'espai comporta un canvi substancial del concepte d'establiment, que evoluciona de ser una oficina postal tradicional a convertir-se en botiga comercial, que es vol orientar a millorar l'experiència dels usuaris, facilitant-los un tracte diferenciat, una atenció més àgil i nous articles a la seva disposició. L'objectiu de Correos és convertir les oficines en centres multiservei on la ciutadania pugui fer més operacions en menys temps.

L’horari serà de dilluns a divendres, de 9.30 a 10.30 h Correos Espanyols i de 9 a 12 h la Poste.

Comentaris

Trending