La comunitat de propietaris queda al marge de les irregularitats en una casa a l’Aldosa

El comú de la Massana manté l’expedient sancionador contra la promotora de les obres i contra el titular de l’immoble

Una imatge de la finestra que s'ha obert on no tocava.
Una imatge de la finestra que s'ha obert on no tocava.

El comú de la Massana ha decidit deixar la comunitat de propietaris al marge del cas de les suposades irregularitats arquitectòniques comeses en una de les cases que constitueixen la urbanització el Turó de l’Aldosa. Entre altres coses, la comunitat en qüestió es considera perjudicada pels treballs. Però inicialment la corporació massanenca també havia expedientat el col·lectiu.

Presumptament, els inquilins d’una de les cases, amb el beneplàcit implícit o explícit de la propietat, s’hauria apoderat d’un buit sanitari comunitari i l’hauria convertit en una habitació més de l’immoble, tot fent unes obres que no tenien el pertinent permís comunal. Justament, és a partir de la constatació que s’han dut a terme unes obres sense autorització que el comú va intervenir. Ara bé, almenys per ara, no es posa a decidir sobre la titularitat de l’espai.

Una imatge del lloc on s'han fet les obres.

Relacionat

Veïns en peu de guerra al Turó de l’Aldosa

El cas ha comportat un notable rebombori. La comunitat de propietaris ja va advertir de la situació abans que les obres fossin una realitat. Però les parts concernides van fer cas omís de les peticions veïnals, que porten a demanar l’enderroc dels treballs realitzats i a la restitució de l’espai tal i com estava abans que esdevingués un habitacle més de la casa en qüestió. Inicialment el comú s’havia girat també contra la comunitat de propietaris, que va arribar a acordar acudir a la Batllia per obtenir el que creu que es de rebut.

Una imatge de les controvertides obres en un estadi inicial.

Relacionat

Els propietaris del Turó de l’Aldosa demanen al comú que arxivi l’expedient contra la comunitat

Quedar al marge de les irregularitats -qüestió que ja no caldrà- i que s’obligui el llogater o el propietari a restituir la dependència afectada. De moment, l’expedient sancionador comunal tira endavant contra la llogatera i impulsora de les obres -que se la va citant via edictes al BOPA perquè mai no se la localitza- i al propietari de l’immoble.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending