Els propietaris del Turó de l’Aldosa demanen al comú que arxivi l’expedient contra la comunitat

La corporació massanenca va obrir un procediment contra el conjunt de titulars d’immobles de la promoció per les obres il·legals efectuades per uns llogaters en un espai comunitari

Una imatge de les controvertides obres en un estadi inicial.
Una imatge de les controvertides obres en un estadi inicial.

Els propietaris dels immobles concernits en la promoció Turó de l’Aldosa de la Massana han fet al·legacions contra l’expedient sancionador que al seu dia va obrir el comú contra la comunitat en el marc de les obres il·legals que hauria fet el llogater d’un dels habitatges en un buit sanitari comunitari. Els titulars d’immobles han reclamat que s’arxivi el procés administratiu en contra de la comunitat en considerar que ells també són afectats del cas i que ja al seu dia van alertar de la situació.

A banda de demanar l’arxiu de les actuacions contra la comunitat -i que en tot cas aquest expedient se centri en la propietat concreta de l’immoble concernit per les obres, als llogaters promotors de l’actuació i a la constructora participant-, també s’ha sol·licitat, segons que es va acordar en la darrera junta extraordinària per tractar la qüestió que el comú obligués els responsables de les obres il·legals a retornar l’espai al seu estat original. Alhora, han demanat de poder continuar sent part del procés per estar al cas en tot moment de l’evolució del cas.

Una imatge de les controvertides obres en un estadi inicial.

Relacionat

Els veïns del Turó de l’Aldosa estan disposats a portar el ‘cas buit sanitari’ a la Batllia

En principi, segons algunes fonts, el comú de la Massana tindria intenció de deixar al marge de l’expedient la comunitat de propietaris. Tanmateix, el titular de l’immoble relacionat directament amb els treballs no autoritzats hauria deixat clar que està al marge de l’actuació duta a terme pels seus llogaters i hauria explicat que l’espai agafat per aquells no forma part del seu immoble i, en conseqüència, no el reconeix de la seva propietat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending