El comú de Sant Julià treu un edicte extern de cap de Finances

L'intern va quedar sense cobrir tot i que s'hi va interessar un candidat, i ara hi pot aspirar la persona que ocupa el càrrec en qualitat de relació especiAL

Façana del comú de Sant Julià de Lòria.
Façana del comú de Sant Julià de Lòria. ALTAVEU

El comú de Sant Julià de Lòria ha publicat l'edicte per a la cobertura d’una plaça en el lloc de treball de cap del departament d’Administració i Finances adscrita al departament d’Administració i Finances. A l'edicte intern no s'hi va acabar presentant ningú tot i que una persona, procedent d'un altre comú, s'hi va interessar. Aquest lloc de treball correspon al nivell A1 de la taula salarial del comú lauredià.

La convocatòria de la plaça va aixecar, en un principi, recels entre alguns dels treballadors del comú ja que consideraven que era per fer funcionari a l'actual controlador financer, que és un càrrec de relació especial.

D'aquesta manera, la seva funció acabaria el mateix moment en que acabés el mandat l'actual majoria comunal. El cònsol major, Josep Majoral va explicar que un càrrec de relació especial no es podia presentar a un edicte intern, malgrat que ho pot fer a l'extern.

Majoral argumenta que el comú vol crear la plaça de funcionari abans que acabi el mandat perquè es considera necessària i més en l'actual conjuntura ja que des de la corporació consideren que els comptes tenen un paper fonamental en la seva gestió. 

El termini per la presentació de la sol·licitud, finalitza a les 14,00 hores del dia 8 de març. El servei de Tràmits del comú lauredià facilitarà a tota persona interessada, qualsevol informació complementaria que es vulgui requerir. 

Comentaris (2)

Trending