El comú de Sant Julià remodelarà el camí de Civós

Els treballs milloraran l'accés dels vianants, a partir de la Callissa, a la part antiga del nucli urbà de la parròquia laurediana

Comentaris

Inici de camí de Civós.
Inici de camí de Civós. B.N.

El comú de Sant Julià de Lòria ha convocat un concurs per la remodelació del camí de Civós. Es tracta d'un tram d'una seixantena de metres que està tancat al trànsit rodat. És estret i costerut. Els treballs milloraran l'accés dels vianants, a partir de la Callissa, a la part antiga del nucli urbà de la parròquia laurediana.

 

 

 

El camí de Civós serà remodelat per als vianants tot i que fa anys es va plantejar obrir-hi un accés per als vehicles des de la carretera de la Rabassa, just abans de la cruïlla d'Aixirivall. La data límit per a la presentació de les ofertes acaba el 25 de maig. El comú lauredià també ha convocat un concurs per a la reparació del paviment de la zona més antiga d'Aixovall i Aixirivall. Les pedres estan força malmeses en alguns indrets.

La previsió del comú és tenir enllestits els treballs abans que acabi l'estiu. El termini de presentació d'ofertes acaba, com en el camí de Civós, el 25 de maig i en tots els casos l'obertura dels plecs tindrà lloc dos dies després.

 

L'únic accés als habitatges és aquest camí.

Relacionat

Quan seixanta metres no són res

Comentaris

Trending