El comú de la Massana amplia el capital social d'Arinsal-Pal

Passa de 60.000 a 900.000 euros; s'ha aprovat la modificació dels estatuts de la societat i s'ha facultat la cònsol major, Olga Molné per assistir a les assemblees

Comentaris

Pistes del sector d'Arinsal.
Pistes del sector d'Arinsal. VALLNORD-PAL ARINSAL

El consell de comú de la Massana ha aprovat aquest dimecres l'ampliació del capital social de l'Estació de Muntanya Arinsal-Pal (EMAP) que passa dels 60.000 als 900.000 euros, la qual cosa implica la modificació dels estatuts. La cònsol major, Olga Molné ha estat facultada per assistir a les assembles i reunions de la societat.

Ja en el darrer consell de comú es va acordar que les accions preferents que havia anat recomprant la corporació en base a un acord del'any 2012 per valor de 8,7 milions d'euros s'aportessin al capital social d'EMAP mitjançant l'emissió de 14.000 noves accions. Amb aquesta acció s'extingien de forma automàtica totes les accions preferents capitalitzades com estava previst en el fulletó de l'esmentada emissió.

En la sessió d'aquest dimecres s'ha decidit l'ampliació de capital d'EMAP i  les necessàries modificacions dels estatuts de la societat per poder validar-la. D'aquesta manera queda clar el règim de transmissió d'aquestes noves accions que s'emetran i que seran subscrites pel comú. Actualment, els estatuts socials preveuen que el capital social fos de 50.000 euros que és el mínim, que per llei, s'exigeix a una societat anònima. Per dur a terme l'ampliació, calia modificar l'article.

Així, el comú, com a soci únic i propietari al 100% de la societat, ha aprovat l'ampliació d'acord amb un balanç del 31 de desembre fins al 30 d'abril que inclou la darrera compra d'accions preferents. A més, el consell ha facultat la cònsol major, Olga Molné per assistir a les assemblees i a les reunions d'EMAP tenint en compte que el comú és el soci i que, legalment, una persona jurídica no pot anar als actes.

Durant la sessió també s'ha aprovat la reparació d'un mur de contenció entre el camí de la Plana i el carrer de l'Escladella a Arinsal. La cònsol menor, Eva Sansa ha explicat que hi ha havia una esquerda i que cal reparar-lo pel risc . La reparació es farà pel risc que suposa l'alçada de cinc metres del mur amb un cost de 50.000 euros. La inversió es podrà dur a terme gràcies a que el comú  té partida disponible a Tresoreria.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending