El comú d'Encamp premia les millors disfresses amb vals de fins a 200 euros

Les quatre escoles del sistema francès i andorrà, han rebut 50 euros per cada classe, per a la compra de material

Dos dels premiats a Encamp.
Dos dels premiats a Encamp. Comu d'Encamp

El comú d'Encamp ha premiat amb vals de fins a 200 euros per dinar i sopar a restaurants de la parròquiales millors disfresses del concurs virtual que s'ha fet per carnava. Els premiats també han rebut experiències de natura com poder passar una nit a la Cabana Piolet o al Domo a Grau Roig i han estat escollits per la comissió de festes i membres de la corporació entre les 40 disfresses que s'han presentat en les diferents categories infantils, majors de 18 i famílies.

També s'han decidit els premis del concurs escolar. En primer lloc, les quatre escoles del sistema francès i andorrà, han rebut un val de 50 euros per cada classe, per a la compra de material escolar, i les tres aules guanyadores. La comissió de festes i el comú d'Encamp volen agrair a tots els participants la seva dedicació i esforç i la col·laboració de les escoles.

En paraules del conseller de Cultura, David Cruz, "entre tots hem seguit mantenint viu l'esperit del Carnaval, una festa molt arrelada a la parròquia i hem volgut ajudar també el teixit comercial vinculant els premis a vals de dinars i sopars i activitats de natura a la parròquia". Els premiats es poden consultar al web comuencamp.ad.

Etiquetes

Comentaris

Trending