El comú d’Encamp estrena WhatsApp per enviar i rebre informació de la ciutadania

Des de la casa comuna han recordat que la tramitació electrònica seguirà sent a través del portal web i la seu en línia

Cartell elaborat pel comú d'Encamp
Cartell elaborat pel comú d'Encamp COMÚ D'ENCAMP

El comú d'Encamp ha posat en funcionament un nou canal de comunicació al servei de la ciutadania a través de l’aplicació mòbil WhatsApp, amb el número de telèfon mòbil +376 653 200. El cònsol menor de la parròquia, Jean Michel Rascagnères ha assegurat que “la voluntat és utilitzar una eina implantada entre la població per fer més fàcil la comunicació i apropar encara més el comú a la ciutadania”.

El nou canal de comunicació es posa en funcionament amb una doble intenció. Per una banda, que els ciutadans puguin fer arribar a la casa comuna suggeriments o incidències, tant en missatges escrits com a través de fotografies, o fins i tot informar-se d'una manera directa d'esdeveniments o altres informacions comunals i, per altra banda, els usuaris podran rebre informació del comú dels esdeveniments i informacions rellevants que siguin d'interès per la ciutadania.

El canal de WhatsApp del comú és informatiu i, per tant, la tramitació electrònica seguirà sent a través del web i la seu en línia. L’acció s’ha dut a terme perquè, actualment, WhatsApp és la xarxa social més estesa, amb més usuaris al món i amb millor valoració. En aquest sentit, s’ha realitzat una formació als treballadors comunals i s'han establert els protocols de funcionament tant d'atenció al públic com pel compliment de la llei de protecció de dades.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending