El Comú d’Encamp destinarà uns 14.000 euros per instal·lar el sistema de videovigilància al Pas

L'objectiu de l'acció és reduir els aldarulls en les zones amb més locals d'oci nocturn i millorar la convivència amb els veïns

Restes d'un botellot a l'avinguda d'Encamp del Pas de la Casa.
Restes d'un botellot a l'avinguda d'Encamp del Pas de la Casa.

El Comú d’Encamp ha fet un pas més per evitar els aldarulls al Pas de la Casa i ha adjudicat, per 13.982,10, la instal·lació del sistema de videovigilància en aquesta localitat encampadada. Els treballs han recaigut en Instal·lacions Saturn – Instalsat que ara disposa de 45 dies per dur a terme la feina encomanada i, per tant, s’espera que ja estigui operativa al setembre.

El Pas de la Casa tindrà 12 càmeres de seguretat per vigilar actituds incíviques als carrers amb més locals d'oci nocturn per ajudar a la convivència a la zona i prevenir l'incivisme. Una iniciativa que va sorgir de la Taula transversal de l'oci nocturn, que es va reprendre el passat mes de març després de la pandèmia, i que ara agafa forma després de l'adjudicació de la corporació per uns 14.000 euros a Instal·lacions Saturn – Instalsat, que tindrà 45 dies per executar les tasques encomanades.

Una reunió de la  Taula oci nocturn al Pas de la Casa

Relacionat

Càmeres de videovigilància al Pas de la Casa per fer complir la normativa de neteja

Una acció amb la qual es vol recuperar la imatge del Pas de la Casa com a destinació de turisme de neu i anirà acompanyada d'una nova campanya de sensibilització i d'informació per millorar la convivència al voltant de l'oci nocturn.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending