El comú s’atrinxera en les vies legals per no restituir l’exdirectora de la guarderia del Pas

La destitució de l’educadora ja es va fer en el marc d’una controvertida reordenació del departament d’Afers Socials, amb diversos canvis alhora

Instal·lacions de la guarderia.
Instal·lacions de la guarderia.

El comú d’Encamp està avaluant la sentència de la sala administrativa del Tribunal Superior que considera que l’excap de servei de l’escola bressol del Pas de la Casa formalment hauria d’haver estat confirmada en el càrrec per haver passat tàcitament el període de prova, fet que la corporació va denegar i en virtut del qual va destituir l’educadora. La voluntat comunal és recórrer contra la resolució, encara que aquesta és ja ferma i, per tant, l’apel·lació només podria consistir en un recurs d’empara davant al Constitucional si s’observa alguna vulneració en la matèria.

La sala, que recorda que l’expedient informatiu que es va obrir a l’educadora arran de la queixa d’una mare amb posterioritat al termini de prova mai no va acabar amb cap sanció -de fet, segons algunes fonts, no va portar enlloc i la queixa de la mare hauria quedat en no-res-, demana la restitució en el lloc de feina de la dona. De moment, però, el comú no té pensat fer aquest pas. Però tampoc no està clar què passarà.

Instal·lacions de l'escola bressol Els Marrecs del Pas de la Casa.

Relacionat

L’educadora que ha de tornar a dirigir l’escola bressol del Pas de la Casa

La destitució de l’educadora es va fer en un moment en què hi va haver tot de controvertits moviments a l’àrea d’Afers Socials comunals. Ja llavors, encara que amb la boca petita, integrants de la minoria van lamentar els canvis i van advertir que no s’estava procedint de la manera correcta. De fet, l’educadora afectada per la mesura tindria més ‘bales’ a la recàmera per usar en funció dels propers passos que faci el comú.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending