El comú d’Andorra la Vella inverteix 75.000 euros en una nova campanya turística

Els anuncis, amb el lema ja emprat l’estiu passat ‘Vine i agafa aire’ s’han començat a difondre a mitjans autonòmics d’Espanya i a la desconnexió territorial de France 3 a Occitània

https://www.youtube.com/watch?v=6lGwsSl1xnY

‘Vine i agafa aire’. És el lema de la campanya de promoció turística llançada l’estiu passat pel comú d’Andorra la Vella i que, enguany, es repetirà. Novament, es farà a través de mitjans de França i Espanya. La voluntat és atreure visitants a la capital i contribuir d’aquesta forma a la reactivació econòmica de la parròquia.

Així, s’ha optat per mantenir la mateixa idea d’ara fa un any. Els anuncis es podran veure a la desconnexió regional per Occitània de France 3, a TV3, Telemadrid, Aragón TV i À punt (la televisió autonòmica del País Valencià). La campanya ha començat aquest dilluns i s’allargarà durant tot el juliol.

D’aquesta forma, es té com a objectiu, segons s’ha indicat en un comunicat, “contribuir a donar un impuls a l’arribada de turistes”. La peça mostra una parella de visitants a Andorra la Vella, on gaudeixen de la natura, el passeig i les compres després de poder treure’s la mascareta a l'aire lliure i agafar oxigen.

L’acció suposarà per al comú una despesa de 75.000 euros. Es vol “oferir un impuls addicional al teixit comercial i empresarial de la parròquia i contribuir a la reactivació econòmica després de la crisi sanitària de la Covid-19”. La campanya, s’indica des de la corporació, “es concep com una nova mesura per acompanyar els negocis d'Andorra la Vella i ser un complement a la campanya genèrica d’Andorra Turisme”.

Comentaris (1)

Trending