Compte enrere a Ransol per posar en marxa un aparcament molt esperat

La instal·lació, que ha costat tres milions d’euros i té espai per a 230 vehicles, s’ha d’inaugurar el diumenge i ha de servir per posar fi als problemes d’estacionament, sobretot durant la temporada d’hivern

L'aparcament de Ransol serà inaugurat el diumenge.
L'aparcament de Ransol serà inaugurat el diumenge. ALTAVEU MÈDIA

Els veïns de Ransol celebraran el cap de setmana la festa major del poble. I ho faran rebent un regal molt esperat. El comú de Canillo aprofitarà la celebració per inaugurar i posar en marxa l’esperat aparcament que ha de servir per solucionar els problemes d’estacionament, especialment durant la temporada d’hivern. L’edifici ja llueix acabat després d’any i mig d’obres.

El nou aparcament vertical és un dels projectes més ambiciós del mandat, tot i que va ser adjudicat pel consolat anterior. El projecte és llargament esperat pels habitants del poble, que sempre han posat en relleu les dificultats per estacionar, especialment en les èpoques de l’any amb una major afluència turística. S’ha construït a uns terrenys adquirits ara fa uns anys a la sortida de Ransol en direcció als Plans.

En el seu dia, les obres es van adjudicar per uns tres milions d’euros, amb un petit sobrecost amb relació a l’estimació que inicialment s’havia fet. A banda, cal recordar que els treballs es van veure interromputs l’any passat pel confinament provocat per l’esclat de la pandèmia del coronavirus. Finalment, però, s’han conclòs i tot està a punt per posar en marxa la instal·lació.

El dia marcat al calendari és el pròxim diumenge. Serà, de fet, un dels actes centrals de la festa major del poble. L’edifici té tres plantes, la baixa i dos pisos més. En total, ha de poder albergar uns 230 vehicles.

el nou aparcament de ransol
El nou aparcament de ransol

Comentaris (7)

Trending