Comencen les obres per construir el nou parc al carrer dels Veedors

La nova zona permetrà guanyar 1.000 quadrats, s’instal·laran zones de jocs de cordes i parkur i el cost serà de 239.000 euros

La cònsol major d'Escaldes-Rosa Gili, visitant l'inic de les obres
La cònsol major d'Escaldes-Rosa Gili, visitant l'inic de les obres Comú d'Escaldes-Engordany

El comú d’Escaldes-Engordany ha iniciat els treballs construir un parc infantil al carrer dels Veedors, l’espai comprès entre l’avinguda François Mitterand i el passatge Arnaldeta de Caobet. Fins al 10 d’abril la calçada quedarà tancada a la circulació dels vianants i després de Pasqua es realitzarà el moviment de terres. En aquest espai verd s’ubicaran fins a dos jocs destinats per a joves, un d’ells amb cordes i l’altre, per practicar parkour.

Els treballs, que es van adjudicar per un import de 239.000 euros ja s’han iniciat i permetrà ampliar aquesta zona uns 1.000 metres quadrats. Des d’avui i fins al 10 d’abril es procedirà a l’asfalt del carrer i després de Pasqua començarà el moviment de terres de l’espai afectat per reomplir-lo de terra vegetal i deixar-lo al mateix nivell que la voravia lateral esquerra.

La part del carrer dels Veedors que desapareixerà amb el nou parc.

Relacionat

Escaldes destinarà 239.000 euros al nou parc del carrer dels Veedors

Segons informa el comú escaldenc també es tancarà una part de la zona verda del Prat del Roure per començar a instal·lar els multijocs de cordes que aniran destinats a infants i joves d’entre 8 i 14 anys. L’altre dels espais anirà destinat a les estructures de parkour i cal·listènia. Una vegada col·locades les estructures, s’instal·larà el rec i la gespa natural. A més, es replantaran els arbres retirats amb anterioritat per fer els treballs esmentats i se’n col·locaran de nous.

Comentaris

Trending