Cinc mesos i 30.000 euros per saber si és viable la residència universitària a Sant Julià

El comú ha adjudicat a una consultoria l'estudi del projecte en règim de concessió d’un terreny per a la construcció i explotació de l'edifici

Els terrenys del Prat Gran de Sant Julià de Lòria.
Els terrenys del Prat Gran de Sant Julià de Lòria. ALTAVEU

El comú de Sant Julià de Lòria  ha fet l’adjudicació definitiva del pla de viabilitat de concessió d’un terreny per a la construcció i explotació d’una residència universitària, aparcaments i altres possibles usos, com ara un aparcament. L'estudi anirà a càrrec d'una consultoria per un import de 29.800 euros i un termini d'execució de cinc mesos.

El pla se centrarà en la viabilitat econòmica del projecte. En cas positiu, es buscarien inversors privats per a la construcció i explotació i, només si fos necessari, el comú podria cedir el terreny que seria el del Prat Gran, entre les avingudes Rocafort i Verge de Canòlich. La minoria de Desperta Laurèdia, per la seva part,  no comparteix que l'emplaçament de la residència de la parròquia sigui al parc del Prat Gran. Volen que continuï sent un espai de comunitat.

La construcció de la residència donaria encara més impuls a Sant Julià de Lòria com a parròquia universitària, amb  el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, la Universitat d’Andorra (UdA), Universitat Europea, Universitat Carlemany, Andorra Recerca i Innovació i el centre de formació professional, entre altres.

Comentaris (5)

Trending