La cavalcada de Reis de la Massana no farà el tradicional recorregut pels carrers

El comú instal·larà un escenari a la plaça de les Fontetes i dues-centes cadires pels infants, els quals aniran pujant per torns a saludar els Reis i rebre les llaminadures

Cavalcada de Ses majestats els Reis Mags d'Orient a Andorra la Vella, l'any 2018
Cavalcada de Ses majestats els Reis Mags d'Orient a Andorra la Vella, l'any 2018 Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

El comú de la Massana ha cancel·lat el tradicional recorregut pels carrers de la cavalcada de Reis. En comptes d’això, s’instal·larà un escenari a la plaça de les Fontetes i dues-centes cadires pels infants, els quals podran pujar per torns a saludar els Reis i rebre les llaminadures. Mentre esperen el seu torn, es duran a terme espectacles amb l’objectiu que passin “una estona divertida”.

La mateixa fórmula es farà servir uns dies abans amb el Pare Noel, però en aquest cas, la programació es mantindrà com sempre, ja que no hi havia cap recorregut. Això si, per poder fer la visita amb garanties, mantenint les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19, els nens s’esperaran a les cadires fins que arribi el seu torn.

“Amb aquest sistema volem assegurar la distància entre els assistents i fer passar una bona estona als nens, ja que tindran, com sempre, la seva estona amb el Pare Noel i els Reis i l’espera no se’ls farà tan llarga amb les actuacions que estem preparant”, ha declarat el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné.

A banda d’això, el comú està treballant en “altres accions nadalenques”, que es presentaran un cop estiguin tancats els protocols. “Ens hem d’adaptar al context, amb responsabilitat i intentant portar a terme accions per continuar dinamitzant la parròquia. Aquest Nadal, tal com ja vam fer durant l’estiu, seguirem creient en els de casa. El talent local serà l’encarregat de fer-nos gaudir d’aquestes festes nadalenques amb totes les activitats culturals i tradicionals que programarem, sempre en sintonia amb les mesures sanitàries”, ha afirmat Forné.

Etiquetes

Comentaris

Trending