La cap del gabinet jurídic del comú d’Andorra la Vella fa el salt a la secretaria general

Laura Camps succeeix almenys fins a final de mandat Àngel Grau, que acaba la seva etapa professional el 30 de juny

Laura Camps saluda Àngel Grau després de jurar el càrrec.
Laura Camps saluda Àngel Grau després de jurar el càrrec. TONY LARA / COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

La cap del gabinet jurídic del comú d’Andorra la Vella, l’advocada Laura Camps Solà, agafarà el testimoni d’Àngel Grau al capdavant de la secretaria general de la corporació que ara lidera David Astrié. El relleu, d’una manera o altra, ja fa temps que s’està treballant i Grau arribarà al terme de la seva etapa professional el 30 de juny. Camps assumirà la secretaria general com a mínim fins a final d’any.

Camps ha jurat aquest dijous el càrrec, tot i que durant un mes el comptabilitzarà encara amb Grau. Astrié ha destacat el bagatge i professionalitat amb què sempre ha treballat el fins ara secretari general, de qui ha recordat la llarga trajectòria al comú d’Escaldes. I ha encoratjat la nova secretària general a desenvolupar la tasca de la millor manera possible.

Àngel Grau, concentrat, durant una sessió de consell.

Relacionat

El comú d’Andorra la Vella canviarà de secretari general abans d’acabar el mandat

L’advocada ja fa temps que forma part de l’administració comunal de la capital i està al corrent de la gran majoria de dossiers, com a mínim dels més complexes, que d’alguna manera o altra han passat per les seves mans tot i que en algunes ocasions s’hagi comptat amb suport jurídic o extern o que no necessàriament hagin tingut una repercussió legal estricta.

Grau supera els 65 anys i malgrat que s’havia compromès inicialment a estar els dos mandats que eventualment podia complir Conxita Marsol -aquest segon amb Astrié de número 2-, per raons personals que res tenen a veure amb el canvi de mandataris a Andorra la Vella ha preferit avançar uns mesos la seva sortida i, per tant, tancar la seva etapa professional molt marcada per un pas de dècades al secretariat general del comú d’Escaldes, com s'ha dit.

Comentaris

Trending