El comú d’Andorra la Vella canviarà de secretari general abans d’acabar el mandat

Per motius personals, i molt probablement després de les vacances d’estiu, Àngel Grau accedirà a la jubilació que per edat ja hauria pogut tramitar fa un parell d’anys

Àngel Grau, concentrat, durant una sessió de consell.
Àngel Grau, concentrat, durant una sessió de consell. COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Conxita Marsol el va convèncer per continuar en la primera línia professional quan el comú d’Escaldes va prescindir dels seus serveis. La corporació d’Andorra la Vella tenia vacant la plaça de secretari general i la decisió de l’equip encapçalat per Rosa Gili li va anar com anell al dit a Marsol. Àngel Grau, una institució a Escaldes, ha fet una molt bona feina a la capital a ulls dels que han treballat amb ell. Però abans d’acabar el present mandat, accedirà a la jubilació que per edat ja hauria pogut tramitar fa un parell d’anys.

La decisió de Grau, que obeeix a motius personals que segons algunes fonts s’han hagut d’accelerar els darrers temps, no té res a veure amb els canvis al comú. De fet, la situació hauria estat la mateixa si Marsol hagués continuat al capdavant de la corporació. La voluntat inicial del jurista d’origen urgellenc era esgotar el mandat. Però des de fa un temps ja s’està treballant en el relleu. David Astrié, l’actual cònsol major, n’està plenament al corrent.

I no només això. En certa manera, i encara que almenys formalment no ha transcendit una data exacta per la retirada -Grau té 67 anys-, s’està treballant en una mena de formació i traspàs amb el futur o la futura titular de la secretaria general. Almenys fins a final del mandat, segons les fonts, serà algú de la casa. I és probable que Àngel Grau arribi fins a les vacances d’estiu i, després, es faci el canvi de manera definitiva.

Comentaris (4)

Trending