Caldea assegura que ‘l’avaria’ a la llacuna panoràmica “no té transcendència”

El termolúdic manté que el material que es va fer servir per segellar una de les juntes s’ha desempegat i s’està pendent de substituir-lo

La llacuna panoràmica sobre el Valira.
La llacuna panoràmica sobre el Valira. Toni Solanelles

Els responsables de la Societat d’Economia Mixta del Termolúdic d’Escaldes-Engordany (Semtee) no estan especialment preocupats per les anomalies que pateix la llacuna panoràmica, que està fora de servei per les filtracions que patiria si la piscina s’omplís d’aigua. Fonts oficials han restat importància a ‘l’avaria’ que pateix l’espai, que tot i la posada en marxa de Caldea no ha pogut entrar en servei.

Les fonts oficials de Caldea consultades han explicat ara que “el que succeeix és que una de les juntes que està segellada amb un material plàstic que és com una espècie de silicona s’ha desempegat”. El motiu pel qual no ha respost com calia el material en qüestió no està clar, ara, sí que és segur que “es repetirà el segellat d’aquesta junta” i en principi el problema quedarà solucionat.

La llacuna, coberta amb unes lones.

Relacionat

La llacuna panoràmica de Caldea pateix esquerdes

Tal i com ja van anunciar inicialment els responsables de Caldea quan van assegurar que es tractava només de tasques de manteniment, més enllà de l’anomalia detectat la qüestió és que el material que s’ha d’usar per renovar el segell de la junta ha de venir de fora del Principat i s’està retardant. Una vegada es tingui el material, la reparació no s’hauria de demorar. No obstant, i més encara davant la situació sanitària, no hi ha una data concreta perquè pugui tornar a posar-se en marxa la llacuna.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending