La Cala Laurediana ha superat ja els 400 usuaris

L’espai també ha estat l’escenari de dos concerts de grups del Principat, als quals han assistit una setantena de persones més

Una imatge de la bassa de la Cala Laurediana.
Una imatge de la bassa de la Cala Laurediana. COMÚ DE SANT JULIÀ

La Cala Laurediana ha tingut més de 400 usuaris des de la seva obertura ara fa gairebé un mes. Des del comú de Sant Julià de Lòria es fa una valoració positiva d’aquesta afluència a la qual, recorden, també s’ha de sumar que l’espai és usat freqüentment pels infants que participen en les activitats d’estiu de la parròquia. A aquesta xifra també s’ha d’afegir la setantena de persones que han assistit als concerts que s’han organitzat a la zona.

La Cala es va inaugurar oficialment a finals de juny, però no va ser fins al dia 9 de juliol que es va poder fer servir la part de platja. Des de llavors, s’han comptabilitzat un total de 414 usuaris. Des del comú es veu amb satisfacció aquesta xifra i s’entén que l’espai ha tingut una bona acceptació entre els ciutadans.

A la Cala Laurediàna encara no es permet el bany.

Relacionat

Una platja sense bany... encara

A banda de la platja pròpiament dita, els dissabtes s’han organitzat concerts de grups locals. Durant el juliol van actuar Join i Jamp. Entre tots dos espectacles, es van sumar 70 espectadors més. Des de la corporació es recorda que, a banda dels usuaris que paguen entrada, la Cala Laurediana rep constantment la presència dels infants que estan inscrits a les activitats d’estiu de la parròquia.

Una imatge de la bassa de la Cala Laurediana.

Relacionat

La bassa de la Cala Laurediana ja està operativa

L’espai continuarà obert durant el mes d’agost. De fet, també estan previstos tres concerts més de grups del país durant les nits de dissabte.

Comentaris

Trending