La bassa de la Cala Laurediana ja està operativa

El que s’ha fet és col·locar una primera filera de rocs al riu per atenuar el cabal i desviar-lo cap a la part esquerra de la seva trajectòria

Una imatge de la bassa de la Cala Laurediana.
Una imatge de la bassa de la Cala Laurediana. COMÚ DE SANT JULIÀ

La Cala Laurediana millora prestacions. Des d’aquest migdia i després d’un dia i mig tancada, el nou espai lúdic a la zona del Prat del Senzill s’ha reobert amb una bassa creada artificialment per poder permetre millor el bany. Els treballs s’han completat durant aquest matí i hores d’ara la nova zona ja està operativa.

El que s’ha fet és col·locar una primera filera de rocs al riu per atenuar el cabal i desviar-lo cap a la part esquerra de la seva trajectòria. I a la part dreta s’ha habilitat la zona de bany d’uns 100 metres quadrats i delimitada en dos espais perimetrats per una fila de surades de piscina d’uns 25 metres, per tal que la gent visualitzi clarament quin és l’espai que poden fer servir per banyar-se.

Durant el temps d’obertura de la cala hi haurà sempre un socorrista a la zona de bany. La Cala Laurediana està oberta de les 10 del matí a les 8 de la tarda fins el 7 de setembre. Per regular-ne l’accés i els aforaments, es cobra una entrada de 2 euros per als infants i de 3 euros per als adults.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending