La Braderie ha tornat al Pas de la Casa amb un seguit d’activitats

Aquest dissabte hi ha hagut una presència notable de visitants francesos que han aprofitat les rebaixes i els descomptes en determinats articles

La Braderie ha anat acompanyat de diversos espectacles.
La Braderie ha anat acompanyat de diversos espectacles. COMU d'ENCAMP

El Pas de la Casa ha recuperat aquest cap de setmana el mercat d’oportunitats La Braderie i la Festa de la Multicultura després de l’aturada a causa de la pandèmia. Els dos esdeveniments eren un referent a la vila i enguany han tornat emmarcats en la Festa Major de Sant Pere, que va començar aquest dijous, 29 de juny, i s’allargarà fins demà diumenge 2 de juliol.

La Braderie, que es fa en col·laboració entre el comú d’Encamp, Andorra Turisme i La Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa (INPUB), a través del
Consell Econòmic i Social (Cespc), ha tingut lloc aquest dissabte i continuarà demà diumenge, 2 de juliol. L’esdeveniment permet donar a conèixer les ofertes i grans descomptes dels establiments de la vila. Aquest dissabte hi ha hagut una presència notable de visitants francesos que han aprofitat les rebaixes i els descomptes en determinats articles.

Durant aquesta fira d’oportunitats, els comerços han sortit al carrer i hi hagut activitats com inflables infantils i diferents espectacles itinerants pels carrers més comercials, que aprofitant l’ocasió han esdevingut peatonals. L’horari comercial és de 9:00 a 20:00. Pel que fa a la Festa de la Multicultura, s'ha efectuat aquest dissabte a partir de les 21:30 i fins a les 05:00 també a la plaça i es tracta d’un acte de convivència entre diferents comunitats a través de música, actuacions i propostes gastronòmiques.

Comentaris (1)

Trending