‘Boicotegen’ parquímetres que els veïns rebutgen a la carretera de la Rabassa

Els darrers dies la maquinària que regula els pagaments en una zona blava de nova creació a l’altura de l’edifici Super Laurèdia hauria aparegut amb la ranura per on posar les monedes travada

Una imatge d'arxiu d'on s'haurien ubicat els nous parquímetres.
Una imatge d'arxiu d'on s'haurien ubicat els nous parquímetres. arxiu

Pot ser poc més que una ximpleria. Però és un exemple, petit si es vol, del malestar que ha originat i causa encara la creació d’una zona blava a la carretera de la Rabassa, a l’altura de l’edifici Super Laurèdia. Els darrers dies els parquímetres que hi ha a la zona han aparegut ‘boicotejats’, amb la ranura per on llançar les monedes travada amb petits trossos de fusta.

Conscients de la situació, i una vegada detectat el ‘problema’, els responsables del servei de circulació del comú de Sant Julià haurien denunciat convenientment el cas més enllà de documentar la situació per deixar constància de la situació, segons fonts veïnals. La policia hauria iniciat una petita investigació per mirar de descobrir qui seria l’autor de la malifeta, de la bretolada.

La zona blanca que s'ha convertit en blava.

Relacionat

Una zona blava a la Rabassa per evitar aparcaments llargs i reduir la perillositat empipa els veïns

El comú lauredià és conscient del malestar que hi ha en els residents a la zona per la posada en marxa d’aquella zona blava, i no hi hauria dubte que no es tractaria d’una simple bretolada, per exemple, d’un menor, sinó que s’està convençut que s’està davant d’un acte de boicot per evidenciar, justament, que s’està en contra de la regulació de l’espai d’aparcament a la via.

El comú hauria volgut ordenar l’estacionament en aquesta zona i considera que establint una zona blava és promou la rotació i s’evita que el carrer esdevingui una mena de pàrquing privat d’alguns dels residents a la zona. Però els residents, o alguns d’ells, s’ho haurien agafat com una mena d’ ‘atemptat’ a la seva butxaca. I d’aquí el malestar i el cabreig que, suposadament, hauria portat a accions com la viscuda les darreres hores.

Comentaris (6)

Trending