Una zona blava a la Rabassa per evitar aparcaments llargs i reduir la perillositat empipa els veïns

S'ha pintat en un tram de la carretera just després de la cruïlla amb la d'Aixirivall i el comú defensa la seva posada en marxa per propiciar la rotació de places i per pacificar un tram complicat i amb molt trànsit

Comentaris

La zona blanca que s'ha convertit en blava.
La zona blanca que s'ha convertit en blava. Altaveu

La conversió de places gratuïtes d'aparcament en llocs de pagament acostuma a anar acompanyada d'una certa polèmica. És el cas d'un tram de la carretera de la Rabassa, a partir de l'antic hotel Bonavista i de la cruïlla amb la d'Aixirivall. La decisió del comú contrasta amb l'enuig d'alguns veïns. A la zona hi ha els edificis Superlaurèdia amb molts veïns i el conjunt residencial Terres de Cibós.

Des del comú afirmen que és un lloc on hi ha vehicles que estan molt temps aparcats i que en, moltes ocasions, és impossible el pas de dos cotxes a la vegada. La carretera ha vist augmentat considerablement el seu trànsit per l'afluència de visitants a Naturlandia i pel creixement de la població a Juberri. L'arribada de la zona blava ha provocat el malestar d'alguns veïns, que han mostrat la seva voluntat de reunir-se amb els consols.

Consideren que és una part de la parròquia força oblidada per la corporació i es queixen també de la manca de neteja o de l'excés de velocitat d'alguns vehicles, especialment en la recta que passa per davant del conjunt residencial de la Pleta de Sibós i del Sant Julià Parc i des del Superlaurèdia fins al pont de Faucellers. El cònsol major, Josep Majoral reitera que sempre està disposat a escoltar a tothom i explicar el motiu de la decisió presa així com escoltar les possibles propostes per millorar la qualitat de vida dels lauredians.

D'altra banda, el comú ha adquirit uns nous parquímetres que estan operatius ben aviat.

Comentaris (4)

Trending