L’augment de les incineracions obligarà a ampliar el crematori de la Plana

La reunió de cònsols ho estudia després de constatar que la instal·lació actual d'Escaldes-Engordany és insuficient

Comentaris

Cementiri de la Plana amb el crematori.
Cementiri de la Plana amb el crematori. ALTAVEU

L'ampliació del crematori de la Plana, a Escaldes-Engordany ha estat analitzada aquest dimarts a la reunió de cònsols que s'ha fet a Sant Julià de Lòria. La cònsol major de la parròquia escaldenca, Rosa Gili ha explicat en roda de premsa que la instal·lació actual és insuficient tot i que encara no s'ha definit com s'efectuarà l'ampliació.

L'augment de les incineracions ha provocat que els cònsols ja treballin en l'ampliació del crematori ja que aquesta és una competència comunal. Pel moment ja s'han efectuat reunions amb les empreses que el gestionen per veure quines necessitats tenen. El crematori es va inaugurar l'any 1992 i en un primer moment va tenir molt poca acceptació. El 2014, el comú d'Escaldes-Engordany va reformar la sala de vetlles.

Aquest ha estat un dels punts tractats a la reunió de cònsols que també ha comptat amb la presència de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenible, Sílvia Calvo qui ha exposat els objectius del Pla Nacional de Residus i el treball, en una primera fase, amb els tècnics comunals. 

Etiquetes

Comentaris

Trending