L’aparcament del Parc Central 2 reobrirà l’1 d’abril

El gestionarà l'empresa Pay and Park, de la qual el gerent és un dels creadors de l'app Paymeter, que gestiona la zona blava a Sant Julià, la Massana i Encamp

L'estat actual de l'aparcament del Parc Central 2
L'estat actual de l'aparcament del Parc Central 2 Toni Solanelles

El passat 1 de març l’aparcament del Parc Central 2 va deixar de ser comunal. El propietari del terreny el va reclamar i ha arribat a un acord amb l’empresa acabada de crear Pay and Park, el gerent del qual és un dels creadors de l’aplicació Paymeter, David Tiago, perquè el gestioni. Estarà operatiu a partir de l’1 d’abril i es podrà pagar, precisament amb aquesta app.

La gestió de l’aparcament serà privada, en lloc de comunal com ho havia estat fins ara. La propietat ha arribat a un acord amb Pay and Park que serà l’encarregada de gestionar les instal·lacions. L’empresa de recent creació la gestiona un dels creadors, precisament, de l’app Paymeter, David Tiago, que gestiona la zona blava de la Massana, Sant Julià i Encamp. El contracte de lloguer del terreny es renovarà automàticament cada any.

Cartell d'avís de l'aparcament Parc Central 2.

Relacionat

L’aparcament del Parc Central 2 deixarà de ser comunal l’1 de març

Les tarifes, segons diu, “seran les comunals sense la targeta PK i els usuaris que tinguin l’app podran tenir beneficis”. No es podrà pagar amb monedes ni bitllets i només es podrà fer a través de targeta bancària o de l’aplicació. “Volem tenir preus competitius i que es pugui percebre com un aparcament comunal, malgrat que la gestió sigui privada”, ha puntualitzat.

Tiago ha explicat que aquests dies fins a l’1 d’abril es podrà aparcar de manera gratuïta, tot i que les barreres estiguin abaixades. El que s’estarà fent és provar la maquinària i les càmeres de videovigilància i ha assegurat que en un futur es vol ampliar l’aparcament més enllà de les 110 places actuals.

Comentaris

Trending