L’aparcament del Parc Central 2 deixarà de ser comunal l’1 de març

El propietari del terreny el va reclamar per tal de poder-lo explotar, també com a pàrquing, però de forma privada i no pública, com s’havia estat fent fins ara

Cartell d'avís de l'aparcament Parc Central 2.
Cartell d'avís de l'aparcament Parc Central 2.

Serà a partir de l’1 de març quan l’aparcament del Parc Central 2, ubicat a Andorra la Vella, deixarà de ser comunal. Com ja s’havia anunciat per part de la corporació, el propietari del terreny, que fins ara es tenia llogat, el va reclamar per tal de poder-lo explotar. D’aquesta manera, continuarà sent un pàrquing, però l’empresa que el gestionarà serà privada.

No es perdran les places d’aparcament, però el Parc Central 2 deixarà de gestionar-se de forma pública i passarà a estar en mans del privat que n’és propietari del terreny. Aquest mes de gener, l’excònsol major, Conxita Marsol, va anunciar que es produiria aquest canvi, però no va especificar en quin moment concret es duria a terme. Mitjançant avisos a les barreres d’accés s’ha anunciat que serà a partir de l’1 de març.

Vehicles estacionats en l'espai de l'antiga plaça de braus.

Relacionat

Més places d’aparcament, però menys pàrquings a Andorra la Vella

No s’ha acabat de concretar si es farà algun canvi tarifari quan es passi a ser un aparcament privat. Malgrat això, al cartell d’avís, el comú dóna diferents opcions per a aquells que volen seguir deixant els vehicles a un pàrquing públic. Les alternatives al Parc Central 2 son: el Parc Central I, el Centre Ciutat, i el Prada Casadet / busos. Aquest darrer ja es va perfilar per Marsol com a la zona més cèntrica i que podia arribar a suplir les diferents pèrdues d’aparcaments i els canvis de gestió que es preveien per a aquest any.

Comentaris (2)

Trending