L'aparcament dissuasiu de Santa Coloma, a punt per entrar en funcionament

Les persones interessades ho hauran de sol·licitar i així, beneficiar-se de l'abonament reduït per estacionar en aquest indret en el límit amb Andorra la Vella

L'aparcament dissuasiu en el límit entre Andorra la Vella i Santa Coloma
L'aparcament dissuasiu en el límit entre Andorra la Vella i Santa Coloma

L'aparcament dissuasiu de Santa Coloma entrarà en funcionament ben aviat i és que el comú ja ho té tot a punt perquè les persones que vulguin facin la sol·licitud i, d'aquesta manera, descongestionar el centre de la població de cotxes a canvi d'un abonament a un preu reduït. Actualment, el pàrquing funciona amb total normalitat de rotació.

El Comú d'Andorra la Vella ja ho té tot a punt perquè entri en funcionament l'aparcament dissuasiu de Santa Coloma, al costat del recentment estrenat Parc Fluvial, al límit entre Andorra la Vella i la localitat colomenca. Com ha pogut saber l'Altaveu, la corporació comunal, aquests últims dies, ha estat acabant d'enllestir tot el procediment i ho té tot a punt perquè, si no hi cap imprevist, la gent faci la sol·licitud a partir de la setmana vinent.

L'objectiu, com ja han especificat diferents ocasions des de la corporació comunal, és reduir el volum de vehicles pel centre de la població i, així, descongestionar els seus pàrquings. Les persones que ho demanin es podran beneficiar d'una tarifa reduïda per estacionar el vehicle.

De moment, actualment, està funcionant com un aparcament normal de rotació, on les persones poden entrar amb la targeta PK o abonant l'import escaient per l'estona utilitzat. De fet, ja fa uns dies, les autoritats comunals i de l'executiu van visitar-lo després de la inauguració del parc infantil. En aquell moment, però, s'estaven acabant de fer les darreres intervencions per fer-lo operatiu.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending