L’aniversari d’Escaldes torna al carrer

Les tradicionals celebracions tornaran a fer-se en llocs públics després de ser telemàtic l’any passat a causa de la pandèmia, i se situaran a la plaça Coprínceps i a la Sala del Prat del Roure

Presentació de la programació de l'aniversari d'Escaldes.
Presentació de la programació de l'aniversari d'Escaldes. Pilar Candel

El comú d’Escaldes-Engordany ha presentat la programació que s’ha preparat per a celebrar el 43è aniversari de la parròquia. A causa de la pandèmia, l’any passat va haver de ser telemàtic, per aquest motiu el conseller de cultura, Valentí Closa, ha volgut destacar que la festa “torna al carrer”. Els actes més destacats del cap de setmana se situaran a la plaça Coprínceps i a la Sala del Prat del Roure.

L’acte que s’ha hagut de descartar ha sigut l’arròs que se servia per a més de 1500 persones al parc de la Mola. A canvi, s’ha gestionat amb diversos restaurants de la parròquia un menú que inclou els plats tradicionals d’aquesta festivitat a preus diversos i assequibles per a totes les butxaques. D’altra banda, i com a gran acte d’aquest aniversari, es podrà fer el clàssic vermut a la plaça dels Coprínceps, amenitzat amb el concert de l’Orquestrina Trama, que oferirà música dels Pirineus.

“La música no podia faltar a una presentació a Escaldes”, ha afirmat Closa per presentar el concert que tindrà lloc el dissabte, a les 21:30 h, a la Sala Prat del Roure. La Locomotora Negra oferirà un dels recitals de la seva gira de comiat, donant un passeig per la història del jazz. Tot i que l’entrada serà gratuïta, a causa de l’aforament s’haurà de recollir entrada a l’oficina de Turisme.

També s’oferiran les rutes guiades per Escaldes sota tres eixos temàtics. Les activitats estan dirigides a famílies i gent que vulgui descobrir la parròquia. L’aforament serà de dotze persones per ruta. Respecte als més menuts, Closa ha comentat que s’han hagut de descartar les opcions plantejades a causa de les mesures sanitàries, però que s’ha preparat un regal “dolç” per a la canalla que s’apropi al vermut del diumenge.

Etiquetes

Comentaris

Trending