Andorra la Vella organitza una trentena d’activitats per a infants i joves a l’estiu

En total hi haurà 2.600 places i les inscripcions per als casals d’infants El Llamp i La Ludoteca de Santa Coloma, a més dels campus esportius, s’obren el dilluns vinent, 5 de juny

Presentació de les activitats d'estiu del comú d'Andorra la Vella.
Presentació de les activitats d'estiu del comú d'Andorra la Vella. Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

El comú d’Andorra la Vella ha preparat un ventall d’activitats adreçades a infants i joves entre el 3 de juliol i el 7 de setembre. Aquest any s’ofereixen una trentena d’activitats i més de 2.600 places distribuïdes en diferents torns en el marc del programa ‘Viu l’estiu’. L’objectiu és poder oferir alternatives per a totes les edats, afavorir l’activitat esportiva i donar resposta a la demanda de famílies que busquen activitats per als seus fills i filles en períodes de vacances.

L’oferta de l’estiu 2023 s’estructura en quatre grans eixos. D’una banda, les activitats de lleure als casals d’infants d’El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma, per a infants de 3 a 6 anys, i les colònies per a nens i joves de 7 a 14 anys. També hi ha onze campus esportius amb modalitats diferents que tenen com a novetat el triatló i els combinats de pàdel, tennis i esquaix, i natació. A nivell esportiu també hi ha activitats per a joves de 10 a 17 anys, com el campus d’escalada, de descens en BTT o skate i els ‘Dijous alternatius’. Per últim, es faran tres estades esportives fora d’Andorra a Amposta, l’Hospitalet de l’Infant i El Port de la Selva.

Pel que fa a les colònies fora d’Andorra, es tornen a oferir un torn a Catalunya i un altre a França amb 40 places. Del 10 al 21 de juliol a Domaine Le Noell, als Pirineus orientals, i del 21 d’agost a l’1 de setembre a Brunyola, a Girona. Els dos centres, tal com ha detallat la consellera de Social, Meritxell Pujol, disposen de piscina, camp de bàsquet i un ampli terreny amb bosc. Les colònies, com és habitual, es duen a terme amb els monitors del comú. Les inscripcions per a les activitats s’obren el dilluns 5 de juny i es poden formalitzar tant als departaments de Social, Esport i Joventut del comú com a través de la web.

El cònsol major, David Astrié, ha recordat que a més d’oferir un servei per a les famílies, al llarg de l’estiu es contractaran prop de 76 monitors eventuals. La majoria son persones joves que comencen a incorporar-se al mon laboral o estudiants que aprofiten l’època d’estiu per tenir una primera feina.

Etiquetes

Comentaris

Trending