Andorra la Vella organitza deu campus esportius i activitats lúdiques per les vacances de primavera

Les inscripcions es poden formalitzar a partir del proper dilluns a través de la pàgina web del comú o als departaments de Socials i Esports

El bàsquet és una de les activitats programades.
El bàsquet és una de les activitats programades. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d'Andorra la Vella ofereix durant les vacances escolars de primavera (del 25 al 28 d'aquest mes) una desena d'activitats esportives per a infants i joves organitzades pel departament d'Esports, conjuntament amb onze entitats esportives de la parròquia. Segons informa la corporació en un comunicat, les inscripcions es poden formalitzar a partir del proper dilluns.

 

Així, per a infants d'entre 6 i 13 anys s'ofereixen campus de futbol, voleibol, natació i atletisme; per a participants d'entre 6 i 15 anys hi haurà bàsquet i gimnàstica rítmica, i també s'oferiran activitats de kungfu (entre 5 i 15 anys), hoquei (entre 4 i 12 anys), pàdel (entre 6 i 17 anys) i taekwondo i rugbi (entre 6 i 12 anys).

Des del departament de Social, a més, es posen a disposició dues propostes per a infants de 3 a 6 anys (65 places al Casal d'infants el Llamp i 30 places a la ludoteca de Santa Coloma), i les inscripcions s'obren també a partir del 10 de maig.

Les diverses activitats es duran a terme en diferents instal·lacions lúdiques i esportives, com el Casal d'Infants el Llamp, la ludoteca de Santa Coloma, el Centre esportiu dels Serradells, l'Estadi Comunal Joan Samarra Vila, la sala polivalent de la plaça del Poble, el pavelló Joan Alay, el pavelló del Lycée Comte de Foix i les pistes del Pàdel Club Serradells.

Les famílies poden formalitzar les inscripcions a través de la pàgina web del comú (www.andorralavella.ad/inscripcions) i als departaments d'Esports (730 090), i de Social, a l'avinguda Príncep Benlloch, 59 (730 020).

D'altra banda, el departament de Joventut organitza entre el 25 i el 29 de maig un grapat d'activitats adreçades a joves d'entre 12 i 18 anys. Així doncs, el dimarts 25 i el dimecres 26 al matí hi haurà un taller d'aero-ioga als Serradells, i a les tardes, durant tota la setmana, un taller per aprendre a tocar l'ukelele al Centre cultural la Llacuna.

El dijous 27 i el divendres 28 tindrà lloc, també durant el matí, una classe de kendo (art marcial japonès) als Serradells i per al dissabte 29 s'ha previst, amb la col·laboració de l'ambaixada de França a Andorra, una demostració d'acrobàcies de l'Escola d'Arts de Circ Toulouse-Occitanie. L'actuació serà a les 18 hores a l'espai de l'antiga caserna dels bombers, entre els carrers Bonaventura Riberaygua i de la Borda. Cada activitat, a més, anirà acompanyada d'una sessió de 'mindfulness' a càrrec de la psicòloga Clàudia Rodríguez. Les inscripcions estan obertes fins al 20 de maig i les places són limitades.

Etiquetes

Comentaris

Trending