Andorra la Vella oficialitza la correcció de la pujada “errònia” del preu d’alguns pàrquings

La tarifa es manté, com el 2021, en 40 euros després que durant el primer mes de l’any es cobrés als usuaris 58; ara s’ha de tornar la diferència, tot apunta que via descompte en el rebut de febrer

Una imatge de l'espai d'estacionament entre Bonavista i Gil Torres.
Una imatge de l'espai d'estacionament entre Bonavista i Gil Torres. ARXIU

El comú d’Andorra la Vella ha fet oficial la rectificació de l’error que havia elevat de cop i volta un 45% el cost de l’abonament d’alguns aparcaments exteriors de la parròquia. Entre ells, el del carrer Bonavista, fet que va provocar molta indignació entre els usuaris de l’espai, per les deficients condicions en què aquest es troba. Amb l’ordinació de preus públics per al 2022, la tarifa havia saltat de 40 a 58 euros mensuals.

L’enuig dels ciutadans va provocar la reacció del comú. Especialment a la zona del Ciutat de Valls. L’increment de l’abonament que pagaven per estacionar a l’aparcament era de 18 euros mensuals i, en canvi, a la instal·lació, sense ni tan sols asfaltar, no s’havia fet cap millora. La corporació va constatar davant les queixes que hi havia un error en l’ordinació i va anunciar que procediria a la seva modificació.

Una imatge de l'aparcament del carrer Bonavista aquest migdia.

Relacionat

Andorra la Vella fa marxa enrere en l’augment “per error” del preu d’alguns abonaments de pàrquings

Aquesta s’ha fet oficial aquest dimecres al BOPA, mitjançant la publicació d’una correcció d’errata. En ella s’indica que el preu de l’abonament baixa de 58 euros al mes a 40. És a dir, d’1,93 a 1,33 euros per dia.

Una imatge de l'espai d'estacionament entre Bonavista i Gil Torres.

Relacionat

Indignació a Ciutat de Valls per l’increment de preus que afecta l’aparcament del carrer Bonavista

El comú també preveu el retorn als abonats dels diners de més que han pagat pel gener. L’edicte, però, no aclareix la forma escollida per fer aquesta devolució. Les dues opcions que es barallaven era, per una banda, un ingrés directe al compte i, per l’altra, un descompte a l’hora de pagar la factura de febrer. Aquesta segona opció, segons fonts comunals, és la que es valora com a forma més senzilla de solucionar el problema.

Comentaris (2)

Trending