Indignació a Ciutat de Valls per l’increment de preus que afecta l’aparcament del carrer Bonavista

La nova política tarifària del comú d’Andorra la Vella en matèria d’estacionament, i l’harmonització de preus, comporta que l’abonament mensual d’un espai tan deficient com el del barri proper a Santa Coloma passi de 40 euros a 58

Una imatge de l'espai d'estacionament entre Bonavista i Gil Torres.
Una imatge de l'espai d'estacionament entre Bonavista i Gil Torres. ARXIU

Els veïns de Ciutat de Valls, especialment aquells que no tenen cap més remei que aparcar diàriament a l’espai habilitat com a pàrquing pel comú al carrer Bonavista, treuen foc pels queixals amb la nova política tarifària de la corporació d’Andorra la Vella. L’harmonització de preus, per equiparar-los arreu de la parròquia, fa que l’abonament mensual per estacionar en un espai manifestament deficient hagi passat de 40 euros a 58.

Diversos veïns de la zona han lamentat l’encariment de “gairebé un 50% sense rebre cap notificació ni avís per part del comú”. Residents en aquell indret, visiblement molestos per l’increment tarifari, expliquen que “quan hem trucat al departament d’aparcaments per rebre més informació del motiu de la pujada ens han explicat que era una decisió política”. Si el fet que qualsevol acció que afecta la butxaca enutja, les circumstàncies en les quals es troba l’aparcament en qüestió encara indigna més els veïns.

“L’augment es veuria amb bons ulls amb una millora del servei, però no en aquestes condicions on no es pot considerar ni tan sols que aquest espai sigui un aparcament”

“S’ha de tenir en compte que l'aparcament Bonavista es un descampat sense asfaltar ple de sotracs. Les zones d’aparcament no estan limitades (no hi ha línies pintades). Els dies de mes afluència és un aparca com puguis i com vulguis. L’aparcament esta ple de tifes de gos sense recollir. La barrera d'entrada molts cops esta trencada i per acabar-ho d'adobar hi han bastants casos de rodes punxades per claus”, expliquen els veïns molestos.

I encara hi afegeixen que “quan neva no cal ni dir que no passa en cap cas la màquina llevaneus a l’aparcament. Imaginem que l’estat del terra no ho permet”. Els veïns asseguren que la queixa, que la indignació, no és gratuïta, ja que “l’augment es veuria amb bons ulls amb una millora del servei, però no en aquestes condicions on no es pot considerar ni tan sols que aquest espai sigui un aparcament”.

Comentaris (16)

Trending