Andorra la Vella ja disposa de la parcel·la i pot licitar les obres de l'aparcament dissuasori

Fins el mes passat no s'ha pogut comptar amb part del terreny de Santa Coloma, cosa que ha provocat un petit retard

Comentaris

El terreny on s'ubicarà l'aparcament.
El terreny on s'ubicarà l'aparcament. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d'Andorra la Vella convoca un concurs nacional per adjudicar les obres d’adequació de terreny per a aparcament a l’avinguda de Santa Coloma. Així s'ha aprovat en la junta de govern del passat dia 9. Les ofertes es poden presentar fins el 22 de març i l'obertura dels plecs es realitzarà l'endemà. La corporació no ha pogut disposar de part del terreny en el termini inicialment previst, cosa que ha provocat un petit retard.

L'aparcament dissuasori tindrà abonaments a preu reduït que també donaran accés a una llançadora per connectar amb el nucli urbà d’Andorra la Vella. L'objectiu es rebaixar el trànsit al centre de la capital. La parcel·la té 4.002 metres quadrats. Es tracta d'una prova pilot i la continuïtat de la iniciativa estarà en funció de la seva bona acollida. Al costat de l'aparcament es construirà una gran zona verda i un parc infantil. Els vianants podran accedir des d’aquests equipaments directament cap a la zona del tartan destinada a caminar o fer esport. 

Els terrenys on s'ubicarà el futur aparcament.

Relacionat

Prova pilot d’un aparcament dissuasori per “alliberar” de trànsit el centre de la capital

El comú d'Andorra la Vella té un dels seus principals eixos d'acció en la búsqueda de terrenys per a aparcament, tenint en compte la quantitat de vehicles que cada dia es desplacen a la capital. Durant el pont de la Immaculada i l'arribada del Tour, es va habilitar un pàrquing provisional sense barrera i gratuït a l'altura de la rotonda de la Comella.

Comentaris (4)

Trending