Andorra la Vella enderrocarà l’antiga seu del COEX per ampliar l’aparcament de Prada Casadet

El comú tanca un conveni de lloguer amb la propietat del terreny, que inclou l’assumpció de l’obra, que té un cost estimat de 150.000 euros, mentre que la quota anual per l’arrendament serà de 300.000

L'antiga seu del COEX, aquesta tarda.
L'antiga seu del COEX, aquesta tarda. T. S.

L’antiga seu del COEX té els dies comptats. A la tardor, anirà a terra. El comú d’Andorra la Vella ja té decidit enderrocar l’edifici per ampliar l’espai que hi ha a la parcel·la del carrer doctor Vilanova. Se signarà un contracte de lloguer amb la propietat per poder ampliar l’aparcament ja existent. En l’acord hi figura, justament, assumir el cost estimat, 150.000 euros, per fer les obres de demolició.

El conveni ha de passar, justament, a la sessió de comú que s’ha de celebrar aquest dimarts. Se signarà, inicialment, per dos anys, tot i que, posteriorment, hi haurà l’opció de renovació al final de cada exercici. El cost serà de 25.000 euros mensuals.

En l’acord es preveu que l’edifici que, fins fa uns anys, havia estat la seu del servei d’explotació i de conservació de carreteres -i durant la pandèmia, el centre de vacunació massiva- s’enderroqui. El cost d’aquesta obra l’assumirà la corporació. S’estima, sempre que els costos no tornin a disparar-se, s’enfili a uns 150.000 euros.

Està previst que aquests treballs es treguin a concurs després de l’estiu. Així, es podrien dur a terme durant la tardor. Posteriorment, s’habilitarà l’espai per esdevenir un aparcament. També es preveu que, al juliol, el terreny torni a albergar la carpa per al nou espectacle del Cirque du Soleil.

Comentaris (4)

Trending