Andorra la Vella continua amb les activitats de Pasqua per a joves amb una sortida a Barcelona

Les propostes continuen amb un concurs de cuina, música i esport després d’una bona afluència els primers dies amb una setantena de joves que van acudir al Rusc

Una imatge d'arxiu del Rusc, a Andorra la Vella.
Una imatge d'arxiu del Rusc, a Andorra la Vella.

El servei de Joventut d’Andorra la Vella ha ofert aquestes vacances de Pasqua fins a una quinzena d’activitats adreçades a joves a partir de 12 anys. Van començar el dilluns, 3 d’abril, i s’allargaran fins aquest dissabte, dia 15. Entre les propostes hi ha música en directe, gimcanes i formacions sobre voluntariat, a més d’una sortida de dos dies a Barcelona. La primera setmana es va acollir 71 usuaris que van realitzar tallers de bricolatges, una gimcana per cercar ous de xocolata o els pòdcast de tertúlia d’El Rusc, entre altres.

Després d’aquesta bona acollida, les activitats continuen aquesta setmana amb un concurs per equips per demostrar les habilitats culinàries, i que s’ha batejat com MasterChef d’El Rusc, que tindrà lloc dimecres entre les 10:00h i les 18:00h. A més a més, també es farà una sortida de dos dies a la capital catalana, de dijous a divendres, amb una pernoctació. L’objectiu és, entre altres, conèixer un espai jove, visitar el Camp nou i el museu del Barça, a més del Museu Moco.

El programa es tancarà amb un torneig de vòlei el dijous, que comptarà amb la col·laboració del Club Vòlei Andorra, un taller de manualitats el divendres una Jam session de ball el dissabte. En paral·lel, prop de 350 infants i joves participen en els campus esportius i les activitats de lleure que organitza el comú i els clubs esportius.

Comentaris

Trending