Andorra la Vella augmenta el nombre de places per a treballadors eventuals d’estiu

S’han convocat 164 llocs de treball adreçats a joves residents d’entre 16 i 30 anys, amb nous serveis que cobrir, com el Bici Lab o la nova Oficina de Turisme del centre històric

Edifici del comú d'Andorra la Vella.
Edifici del comú d'Andorra la Vella. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella ha obert el termini per contractar 164 places eventuals per a l’estiu, adreçades als joves de la parròquia. És una xifra similar a anys anteriors, però lleugerament augmentada per cobrir nous serveis turístics, com el Bici Lab i l’Oficina de Turisme que es posarà en funcionament properament al centre històric.

Concretament, es convoquen 58 places al departament de Promoció turística i comercial, 63 de monitors per a les activitats esportives, 26 de monitors per als espais de lleure i 6 per al servei de Joventut, a més de 10 auxiliars per donar suport al servei de Medi Ambient. També s’obre una plaça per donar suport al departament de Recursos humans durant l’estiu.

Pel que fa al departament de Promoció turística, es busquen joves per donar a conèixer la parròquia i atendre les necessitats dels visitants, així com fer enquestes per recollir la visió del país, i saber quins punts cal millorar. Entre la seixantena de places n’hi ha de diferents tipologia. 32 són per exercir d’informadors de carrer i l’edat exigida és dels 16 als 22 anys. També hi ha un parell de llocs de responsables de grup, adreçades a joves d’entre 18 i 24 anys, i un coordinador d’informadors. Per al Bici Lab, una de les novetats d’aquest any, es busquen vuit informadors de suport.

D’altra banda, el departament d’Esports cerca 62 monitors d’activitats esportives. Igualment, a Social s’obren 26 places per a monitors de les activitats de lleure que s’organitzen a la Ludoteca de Santa Coloma i al Casal d’infants del Llamp, també per als mesos de juliol, agost i principi de setembre, i el de Joventut obre sis places de monitors també per cobrir l’oferta d’estiu. Finalment, a Medi Ambient posa a disposició 10 places d’auxiliar, que s’adrecen a nois i noies d’entre 18 i 25 anys, i Recursos humans, un lloc per a candidats d’entre 21 i 25 anys.

 

 

Comentaris

Trending