293.000 euros per a la rehabilitació i embelliment de la rampa de la callissa Ciutat Valira

El comú d’Andorra la Vella ha adjudicat els treballs que han d’allargar-se durant uns tres mesos i, per tant, estar enllestits durant la tardor

Comentaris

La callissa està actualment molt deteriorada.
La callissa està actualment molt deteriorada. T.S.

El comú d’Andorra la Vella destinarà més de 293.000 euros a les obres de restauració i embelliment de la rampa a la callissa Ciutat Valira. Les obres han estat adjudicades pel comú i s’hauran de fer durant l’estiu. Haurien d’allargar-se durant uns tres mesos i, per tant, estar enllestides a inicis de la tardor.

L’objectiu del projecte és rehabilitat i embellir la rampa, que permet pujar i baixar entre l’avinguda Meritxell i el carrer Fiter i Rosell per accedir a la zona de Prat de la Creu. Fa temps que l’espai presenta una evident degradació, amb  poca il·luminació i també pintades a les parets i desgast a les tanques metàl·liques.

La callissa està actualment molt deteriorada.

Relacionat

Andorra la Vella rehabilitarà i embellirà la callissa Ciutat Valira

Ara, es vol refer tota la infraestructura per donar-li un millor aspecte. També es canviarà el paviment i es reforçaran els ancoratges, fet que permetrà millorar la seguretat de l’espai.

El comú ha adjudicat ara les obres, que han recaigut en l’empresa Construccions Modernes. Es destinaran, si no hi ha imprevistos, 293.354,95 euros. Es dona un termini de tres mesos per completar els treballs. Així doncs, aquests s’hauran de fer durant l’estiu i s’espera que estiguin enllestits a la tardor.

Comentaris

Trending