Andorra la Vella rehabilitarà i embellirà la callissa Ciutat Valira

El comú ha iniciat el procés per encarregar les obres, que es farien durant l’estiu i haurien d’estar enllestides a inici de tardor

La callissa està actualment molt deteriorada.
La callissa està actualment molt deteriorada. T.S.

El comú d’Andorra la Vella ha iniciat el procés per rehabilitar i embellir la callissa Ciutat Valira, la rampa que connecta l’avinguda Meritxell amb la zona de Prat de la Creu. Les obres s’han licitat ara amb la idea que es puguin enllestir al llarg del pròxim estiu per millorar l’aspecte de l’actual infraestructura. També es reforçarà la seva seguretat, tot i que des de la corporació es deixa clar que, actualment, no hi ha cap problema en aquest sentit.

La callissa serveix perquè els vianants puguin moure’s, sense agafar ascensor, entre l’avinguda Meritxell, a la zona de la cruïlla amb el carrer Doctor Molines, i el carrer Fiter i Rossell i, per tant, la zona de Prat de la Creu. Es tracta d’una rampa que salva el desnivell entre totes dues vies. Ara bé, fa temps que es troba en un cert estat de degradació al qual el comú vol posar fi.

Per això, s’ha convocat un concurs que ha de permetre seleccionar l’empresa que es faci càrrec dels treballs de reparació i embelliment de la rampa a la callissa. Es vol refer tota la infraestructura així com deixar-la més maca i millorar el paviment. També es reforçaran els ancoratges i es faran actuacions de seguretat, tot i que des del comú s’ha volgut deixar clar que no hi ha cap problema en aquest sentit.

Es confia que a finals de maig o inicis de juny es pugui tancar el procés. A partir de llavors, el termini previst per a l’obra és d’unes dotze setmanes. Per tant, hauria d’estar finalitzada a finals de setembre o inicis d’octubre, sempre que es compleixin els plans del comú.

IMG 20220420 125142

Comentaris (2)

Trending